fbpx

Франківчанку судитимуть за незаконне виготовлення горілки

Суспільство 16:49, 09.06, 2016

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за незаконне виготовлення алкогольних напоїв, з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво.

62-річна мешканка Івано-Франківська, не будучи зареєстрованою як підприємець та без одержання відповідної ліцензії, у період першого кварталу поточного року у жителів Чернівців придбала необхідну для виготовлення фальсифікованих підакцизних товарів сировину, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Надалі у власному гаражі незаконно виготовляла фальсифіковані алкогольні напої, що є підакцизним товаром, а саме: горілку марки «Княгинин», «Первак», «Неміроф», «Пшенична хвиля», «Байка», «Аркан», «Хлібний Дар» та спиртово-водну суміш. Розслідуванням установлено, що вилучена продукція не відповідає вимогам ДСТУ 4256-2003.

Обвинувальний акт стосовно франківчанки скеровано до суду. Тепер їй загрожує покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: