fbpx

Франківчанин став чемпіоном Європи з футзалу серед інвалідів із вадами слуху

Спорт 16:53, 02.12, 2014

Володимир Рій із Івано-Франківська у складі збірної України виборов звання чемпіона Європи з футзалу серед інвалідів із вадами слуху та став кращим бомбардиром "синьо-жовтих".

Збірна України з футзалу серед інвалідів із вадами слуху стала чемпіоном Європи на континентальній першості, яка проходила з 19 по 29 листопада у Болгарії. Потрапивши до групи С європейського чемпіонату, "синьо-жовті" здобули три перемоги поспіль над командами із Білорусії (10:5), Молдови (9:3) та Данії (5:2), пише ГК.

У чвертьфіналі українці зустріли жорсткий опір швейцарської команди, але зуміли вирвати перемогу з рахунком 3:2. У півфінальній зустрічі українці виявилися сильнішими за суперників із Нідерландів – 6:4. У вирішальному матчі турніру футзалісти збірної України обіграли команду Росії із рахунком 7:5. Таким чином, золото європейської першості дісталося збірній України, срібло  команді Росії, а матч за бронзу виграли футзалісти із Нідерландів, які в овертаймі "втішного фіналу" здолали опір збірної Туреччини  6:4.

У складі української збірної чемпіоном Європи став іванофранківець Володимир Рій  гравець команди ФК "Ревера", що виступає в обласному чемпіонаті АМФІФО серед аматорів. У Болгарії Володимир відзначився тринадцятьма голами, ставши кращим бомбардиром збірної команди України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: