fbpx

Франківець Богдан Савлюк шукає інвесторів для продовження зйомок повстанського мультику "Воїни Лісу"

Суспільство 16:03, 30.01, 2017

Автор "Теплих іграшок" Богдан Савлюк завершив роботу над сценарієм для другого повстанського мультфільму "Воїни Лісу 2".

У першій частині "Воїни лісу" – вояки УПА, за допомогою винахідливості побороли "москальських окупантів", які хотіли загарбати Карпати.

Зйомки п'ятихвилинного мультфільму тривали вісім годин. Ще два тижні пішло на озвучку та кілька днів на монтаж. Знімав історію про відважних упівців Мар'ян Николюк, озвучував її відомий співак Тарас Житинський.
 
Зараз Богдан Савлюк розпочав збір коштів для екранізації другої частини етномультфільму. У ньому, за словами автора, буде більше драматургії, емоцій, декорацій та звукового наповнення.

Про це Савлюк пише на своїй сторінці у Фейсбук.

"Відверто кажучи, ніякого матеріального прибутку інвестор не отримає, натомість – впевненість у тому, що українського продукту в нашому інфопросторі стане більше і що в черговий раз на всю Україну і за її межі буде висвітлено важливість ролі вояків УПА в творенні самобутньої української держави. А ще Ви побачите своє ім’я чи бізнес в титрах мультика) Буду вдячний будь-якій інвестиції, конструктивним порадам та репосту. p.s. Савлюк Богдан 4149 4978 0900 7844" – написав Савлюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: