fbpx

Франківець хотів придбати автозапчастини через інтернет, а став жертвою шахраїв

Суспільство 14:57, 12.12, 2017

До Івано-Франківського відділу поліції напередодні звернувся 32-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що його ошукали на 16 000 гривень.

Як з’ясувалося, потерпілий через Інтернет-мережу на сайті "Євро-Шрот 10 тисяч" вирішив придбати запчастини до автомобіля. Для цього чоловік зателефонував за номером, який був вказаний на сайті, і замовив собі потрібний товар.

Обов'язковою умовою, яку висунув продавець, була передоплата в сумі 16 000 гривень на вказаний номер рахунку, після чого товар буде надіслано через "Нову пошту".

Чоловік, якого задовольнили такі умови угоди, перерахував кошти, але потрібних запчастин так і не отримав. Після цього потерпілий кілька разів намагався зв'язатися з продавцем, але зв'язок з ним був відсутній.

Зрозумівши, що його обдурили, чоловік звернувся по допомогу в поліцію. Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб шахраїв та місця їх перебування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: