fbpx

Франківець очолив перший в Україні завод з виробництва штучного покриття для футбольних полів. ФОТО

Економіка 16:51, 01.10, 2017

На Київщині відкрили перший в Україні вітчизняний завод із виробництва високотехнологічного штучного покриття для мультиспортивних майданчиків та професійних футбольних полів найвищого світового рівня.

Завод очолив іванофранківець Андрій Бондаренко.

“Із гордістю повідомляємо, що за юридичної підтримки Moris Group відкрито перший в Україні вітчизняний завод з виробництва високотехнологічного штучного покриття для мультиспортивних майданчиків та професійних футбольних полів найвищого світового рівня. Відкривав церемонію запуску заводу Андрей Павелко (Andrii Pavelko), Президент Football Federation of Ukraine“, – йдеться на сторінці юридичної компанії Moris Group.

Як інформує прес-служба “Федерації футболу України”(ФФУ), реалізація масштабного проекту, яка відбулася без залучення бюджетних коштів та у максимально стислі терміни, стала можливою завдяки ініціативі ФФУ, підтримці ФІФА та УЄФА, а “Федерація футболу України” стала першою у світі національною футбольною асоціацією, що має власне підприємство такого типу

Партнером ФФУ стала німецька компанія Polytan, яка з 1969 року є одним із світових лідерів у виготовленні штучних спортивних покриттів, а її продукція сертифікована ФІФА.

Відкриття заводу дало можливість створити більш ніж 50 нових робочих місць. А у разі подальшого успішного розвитку проекту та виходу підприємства на максимальну потужність їх кількість зросте до більш ніж 120. Крім того, на новому підприємстві працюватиме окрема лінія каскадного типу з переробки використаних автомобільних та сільськогосподарських шин, на якій виготовлятиметься гумовий гранулят, що використовується для засипки штучних газонів, створення бігових доріжок, гумових матів. А переробка вторинної сировини позбавить міста, річки та звалища від зайвого сміття.

1

Керуючий партнер юридичної компанії Moris Group Андрій Романчук та директор заводу Андрій Бондаренко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: