fbpx

Франківець підірвався на гранаті

Суспільство 16:33, 25.12, 2014

Причиною загибелі чоловіка, тіло якого сьогодні вранці знайшли у сквері біля багатоповерхівки на вулиці Дорошенка в Івано-Франківську, став вибух. Імовірно, спрацювала граната.

Фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, які працювали на місці події, визначили, що смерть мешканця Івано-Франківська спричинив вибух. За характером поранень рук і ніг, які отримав загиблий, експерти роблять висновки, що вибух стався біля його колін. 

Воронки від вибуху на місці загибелі чоловіка немає. Імовірно, що в нього в руках розірвалася граната. Спеціалісти наразі утримуються від остаточного висновку стосовно типу вибухового пристрою і зазначають, що це потребує додаткових досліджень. 

"Судячи з локалізії ушкоджень є підстави вважати, що стався нещасний випадок через необережне поводження з вибухівкою поки що невстановленого зразка. Не виключено, що це була граната. Але експертиза ще триває", – повідомив заступник начальника УМВС в області – начальник кримінальної міліції Володимир Марчук.

Нагадаємо, вранці у сквері біля багатоповерхівки на вулиці Дорошенка в Івано-Франківську було виявлено тіло 34-річного жителя обласного центру з тілесними ушкодженнями.

Міліція продовжує проводити комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення обставин загибелі людини. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Очевидці події повідомляють у Фейсбук, що чули вибух. А на місці була знайдена чека від гранати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: