fbpx

Франківець самотужки затримав грабіжника, який напав на нього

Суспільство 14:34, 12.12, 2017

Вчора в обідню пору до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річного франківця. Хлопець повідомив про те, що на одній із вулиць міста його побив та пограбував незнайомий чоловік, якого йому в подальшому вдалось затримати самотужки.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 22-річний мешканець Городенківщини, котрий уже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень.

Як з’ясувалося, потерпілий повертався дорогою додому. В цей час до нього підійшов незнайомий йому чоловік та попросив мобільний телефон для того, щоб зателефонувати. Хлопець без вагань дав йому мобільник, а той, здійснивши дзвінок, не захотів повернути телефон.

Між молодими людьми виникла суперечка, в ході якої підозрюваний кулаком вдарив потерпілого в голову та намагався втекти.

Але заявник, підвівшись на ноги, наздогнав нападника, після чого викликав правоохоронців.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за вчинення злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: