fbpx

Франківець виборов пояс чемпіона Міжнародної професійної ММА ліги

Спорт 19:40, 10.12, 2018

8 грудня в Польщі пройшов Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА "Carpathian Warriors 5", в якому взяли участь спортсмени з Польщі, Бразилії та України.

В одному з головних боїв цього вечора іванофранківець Іван Вульчин провів титульний бій за вакантний пояс чемпіона у вазі до 70 кг Міжнародної професійної польської ММА ліги "Carpathian Warriors". Івану протистояв спортсмен з Бразилії FRANKLIN DE JESUS SANTOS. З початку поєдинку Вульчину вдалося захопити ініціативу та повністю взяти хід поєдинку під свій контроль. І після нетривалого "розбивання" опонента у партері Іванові вдалося провести задушливий прийом в середині першого раунду та отримати чемпіонський пояс, інформує "Галка".

Також поталанило й Івановому одноклубникові Андрію Сапі, який провів рейтинговий поєдинок у вазі до 66 кг. У надважкому для себе поєдинку, який складався не на користь нашого земляка, Андрію все ж таки вдалося нокаутувати спортсмена з Польщі MICHAL POGORZELSKI наприкінці 3-го раунду.

Тренуються обидва спортсмени в бійцівському клубі "АЛЬЯНС" під керівництвом тренера Андріана Петрущака та є членами Івано-Франківської обласної федерації змішаних єдиноборств ММА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: