fbpx

Франківець виграв чемпіонат світу з джиу-джитсу серед дітей. ФОТО

Спорт 10:16, 24.04, 2019

Четверо спортсменів IJS Ivano-Frankivsk Jiu-Jitsu School змагалися на чемпіонаті світу з джиу-джитсу в Абу-Дабі, ОАЕ.

Зіновій Листюк, Михайло Яніцький, Ігор Піскорський (м. Івано-Франківськ) та Артем Шкіряк (смт. Верховина) їхали на змагання у супроводі сенсея (тренера) Віталія Стасіва.
 
Діти виступали в престижній категорії жовтих поясів. 
 
Один з найкращих результатів показав Зіновій Листюк. Він провів два кваліфікаційних поєдинки за вихід у фінал. У фіналі зустрівся з представником Gracie Barra з Кувейту і закінчив поєдинок больовим прийомом – завоював золото та став чемпіоном світу з джиу-джитсу серед дітей.
 
Михайло Яніцький у перших двох поєдинках достроково перемагав. У фіналі зустрівся з чемпіоном категорії, бразильцем, і поступився, припустившись тактичної помилки, але отримавши безцінний досвід. У спортсмена срібло.
 
Ігор Піскорський впевнено пройшов до четвірки фіналістів. З незначним відривом по балах поступився казахському спортсмену й отримав бронзову нагороду.
 
Артем Шкіряк зійшовся у першому поєдинку з технічним представником Казахстану – минулорічним і цьогорічним чемпіоном категорії. Артем впевнено працював весь поєдинок, вів по балах, але на останніх 10 секундах загрався на проході захисту і попався на свіп.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: