fbpx

Франківець змінив прізвище, щоб не платити аліментів

Суспільство 12:16, 22.11, 2018

Мешканець Івано-Франківська змінив своє прізвище, щоб уникнути відповідальності перед власною дитиною щодо сплати боргу з аліментів.

Але аліменти все-даки йому довелося сплатити. Івано-Франківський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області подав запит до Управління державної міграційної служби Івано-Франківської області – і з’ясувалося, що чоловік поміняв прізвище. Виконавча служба винесла постанову про заміну назви сторони виконавчого провадження, після чого боржник погасив всю заборгованість з аліментів у сумі 176 826,36 грн, в тому числі 61 306,45 грн штрафу.

Також у прес-службі обласного управління юстиції повідомили, що днями на Долинщині боржник сплатив 111 344 грн заборгованості з аліментів та 12 466 грн додаткових фінансових санкцій, які він за понад рік заборгував двом дітям.

Нагадаємо, днями майно одного з боржників на Долинщині описали та арештували за місцем поживання. Якщо він не погасить заборгованості зі сплати аліментів, арештоване майно буде передано на реалізацію.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: