fbpx

Франківська журналістка Оксана Кваснишин продовжує боротьбу з раком – потрібна допомога

Суспільство 10:44, 21.05, 2019

Оксана Кваснишин уже не перший рік бореться з раком. Півроку тому вона завершила збір коштів на лікування, однак його довелося продовжити.

Вчора Оксана Кваснишин розпочала третю хіміотерапію з шести призначених. На черзі – чергові аналізи крові. 17 червня запланована наступна “хімія” – родина змушена продовжити збір коштів.

Про це у мережі facebook повідомив чоловік Оксани Кваснишин Володимир Говера.

“Після вихідних в школі християнського життя та євангелізації у Вієнер Нойштаті в монастирі братів-капуцинів Kapuzinerkirche ми з новими силами та духовно збагачені продовжуємо курс лікування, – йдеться в повідомленні. – Оксанка дуже хотіла туди потрапити, ми навіть запитали дозволу на зміщення дати хімії з п’ятниці, 17 травня, на понеділок, 20 травня. Наука в ШКЖЄ дуже зміцнює віру і дає відповіді тим, хто хоче знати більше про Бога!”

Нагадаємо, раніше на шість курсів хіміотерапії потрібно було 10 тисяч євро. Однак у березні їх вартість несподівано зрослаВартість однієї хімії 3500 євро.

“Наразі це 3-тя хіміотерапія з шести призначених. Завдяки вам всім ми змогли оплатити її – за що безмежно вдячні! На черзі у нас чергові аналізи крові та 17.06 наступна хіміотерапія – ми змушені продовжити збір коштів”, – пише Володимир.

Реквізити для допомоги:
– гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) – чоловік Оксани Кваснишин

– Переказ – Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Austria, Vienna (будь ласка, після переказу коштів напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника) Vova Govera

Онлайн сервіси для збору коштів:

 https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)

https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)

PayPal okrasulya28@gmail.comOksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: