fbpx

Франківщина готова до опалювального сезону: усі теплопостачальні підприємства отримали ліміти на газ

Суспільство 19:41, 12.10, 2018

Сьогодні під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада щодо підготовки областей до проведення опалювального сезону. Участь у її роботі взяв голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Ключовим питанням під час обговорення була підготовка технічного стану критичної інфраструктури в регіонах до початку опалювального сезону

На Івано-Франківщині повністю завершено підготовку до проведення опалювального сезону. Тож при зниженні середньодобової температури нижче 8 градусів за Цельсієм буде розпочата подача тепла до закладів соціальної сфери та осель прикарпатців, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Енергогенеруючі підприємства Бурштинської та Калуської ТЕЦ завершили поточні ремонтні роботи. Вони забезпечені вугіллям та мазутом терміном на один місяць.

В адміністрації зазначають, що усі підприємства теплоенергетики області підписали договори з НАК "Нафтогаз" на постачання блакитного палива та отримали їх відповідні ліміти.

Готовими до роботи в осінньо-зимовий період є також заклади соціальної сфери, – а це 723 школи, 283 садочки і 70 лікарень, – та житлово-комунального господарства, зокрема 819 котелень, у тому числі 48 центральних теплових пунктів, 317,6 км теплових мереж, а також дорожньо-мостового господарства, яке накопичило необхідну кількість посипочного матеріалу та реагентів (9,74 тисячі тонн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: