fbpx

Франківськ купує лінію для сортування сміття за 12 мільйонів

07:15, 07.11, 2017

Управління капітального будівництва міськвиконкому провело конкурс на купівлю сортувально-подрібнюючого комплексу для сортування твердих побутових відходів.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Переможцем торгів стала компанія ТОВ "Хаммель-Україна", яка запропонувала найнижчу ціну – 11 935 000,00. Також у торгах взяв участь ТОВ "ЗОЛОЧІВ ТХ" з пропозицією 11 960 000,00. Наразі щодо переможця очікується рішення, інформує Бліц-Інфо.

Очікується, що комплекс для сортування та подрібнювання ТПВ буде призначений для механічного сортування з подрібненням великогабаритних відходів, виділенням відходів чорних та кольорових металів, склотари, пластмаси, дерева та паперу та з пакувальним пресом для вторинної сировини. Потужність комплексу має становити не менше 50 тисяч тонн в рік, а продуктивність 12-15 тонн ТПВ вiдходiв на годину.

Сортувальну лінію мають намір встановити на полігоні ТПВ в Рибному. Переможець повинен доставити сортувальну лінію до 31 березня наступного року. Нагадаємо, це вже третій аукціон, на якому місто намагається придбати сортувальну лінію.

Вперше, тендерний комітет відхилив пропозиції двох учасників. серед яких був і "Хаммель-Україна". А все через те, що фірма подала технічні умови на товар російською мовою. Вдруге торги визнали такими, що не відбулися, у зв’язку зі скороченням видатків на закупівлю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: