fbpx

Франківськ переміг у національному конкурсі порад з домашньої економії

Суспільство 14:17, 22.08, 2017

Івано-Франківськ здобув перемогу в національному конкурсі порад з розумної економії "Заощаджуй, обираючи якісне", організованому компанією P&G в партнерстві з мережею магазинів METRO.

Протягом двох місяців господині й господарі з усіх куточків України ділилися порадами щодо оптимізації сімейного бюджету, який витрачають на щоденні клопоти: прибирання будинку, догляд за собою та дитиною.

Журі конкурсу отримало тисячі порад з розумної економії.

Серед 70 міст з усієї України саме жителі Івано-Франківська найактивніше ділилися своїм досвідом. Завдяки цьому місто отримало благодійну допомогу в розмірі 100 000 грн для закладів, які найбільше цього потребують.

Продукцію першої необхідності від P&G передали регіональним реципієнтам "ФУДБЕНК" – Залучанському дитячому будинку-інтернату та Микуличинській спеціальній школі-інтернату для
дітей з вадами розумового розвитку.

"Ми раді, що завдяки нашому партнеру P&G маємо можливість системно допомагати тим, хто найбільше потребує турботи та уваги. За підсумками кампанії ми забезпечили дітей в цих закладах високоякісними товарами особистої гігієни, а також засобами для миття та прибирання. І в цьому велика заслуга жителів Івано-Франківська", – повідомив Володимир Іванов, керівник КМБФ "Фудбенк".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: