fbpx

Франківськ побачить прем'єру сучасного балету "Second Floor"

Культура 15:33, 30.01, 2018

Прем’єра балету "Second Floor" є продовженням фестивалю сучасного танцю "Dance with APACHECREW" і реалізовується в рамках проекту Mad about Dance платформи Тепле Місто.

"Second Floor"  робота талановитої творчої команди Baza art people, що об’єднує артистів Kyiv Modern-Ballet й Apache CREW. Постановка на музику сучасних композиторів і виконавців, творчість яких у танцювальному спектаклі можна відкрити для себе по-новому. Це відомий британський автор і співак Джеймс Блейк, німець Нільс Фрам, який майстерно поєднує класику й електронну музику, а також аргентинський композитор Густаво Сантаолалья, який двічі отримував "Оскара" за музику до кінофільмів.

Цей балет – про унікальність внутрішнього світу кожного з нас, про самотність і прагнення знайти близьку людину, про силу кохання, що здатне підняти на інший, вищий рівень. Передати такі почуття й емоції складно словами, але на це здатен майстерно виконаний танець. Тож "Second Floor" може стати гарним подарунком і до Дня закоханих.

Прем’єра сучасного одноактного балету "Second Floor" ("Другий поверх") стала можливою завдяки ґрантовій програмі ресторану Urban Space 100.

Прем'єра танцювального спектаклю "Second Floor" відбудеться на сцені Івано-Франківської обласної філармонії 11 лютого. 

Нагадаємо, "Apache Crew" виступав у Франківську з феєричною прем'єрою спектаклю "This Is Jazz Jam". ВІДЕО

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: