fbpx

Франківськ у фіналі змагань за Приз Ради Європи: франківців просять допомогти з ідеями для фільму-візитівки

Суспільство 18:43, 27.03, 2018

Парламентська Асамблея Ради Європи вчетверте внесла Івано-Франківськ до п’ятірки найкращих міст Європи.

“Вже четвертий рік поспіль Івано-Франківськ – у п’ятірці найкращих на отримання визнання. Цьогоріч за перше місце позмагається з м. Бамберг та м. Мюнстер (Німеччина), Червія (Італія), м. Іссі-ле-Муліно (Франції) та м. Сопот (Польща)”,  пояснив заступник міського голови Богдан Білик. 
Впродовж 23-27 квітня на офіційній зустрічі в Страсбурзі під час засідання Парламентської Асамблеї буде оголошено переможця.
 
“Зараз на вимогу Підкомітету працюємо над створенням фільму-представлення нашого міста. Тож якщо в когось є цікаві пропозиції щодо тематики відеоролика, закликаємо подавати пропозиції на електронну адресу: if2020@mvk.if.ua до 12 квітня 2018 року. Якщо будуть цікаві ідеї, то ми використаємо їх для фільму-візитівки”,  закликав Богдан Білик.
Щорічно Парламентська Асамблея Ради Європи оголошує конкурс на здобуття муніципалітетами чотирьох високих нагород – Європейського диплому, Почесного прапора, Почесного знака та Призу Європи.

Івано-Франківськ вже має три нагороди: у 2005 році місто отримало свою першу відзнаку – Європейський диплом, у 2008 році громаді було урочисто вручено Почесний прапор, а в 2012 році – Почесний знак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: