fbpx

Франківська багатоповерхівка залишилася без світла через 150-тисячний борг

Суспільство 12:49, 21.05, 2014

Сьогодні, 21 травня, ПАТ «Прикарпаттяобленерго» припинило електропостачання багатоквартирного будинку по вул. Довженка, 21 б, що належить ПП «Скол».

Про це "Курсу" повідомили у прес-службі ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

Ситуація з заборгованістю забудовника загострювалася протягом декількох місяців і зараз досягла критичної точки. На цей час сума боргу складає близько 150 тисяч гривень. Енергетики неодноразово попереджали боржника про можливість відключення, шукали шляхів порозуміння, але безрезультатно – заборгованість тільки зростала.

Нагадаємо, що зазначений будинок досі не зданий в експлуатацію і числиться як будівельний майданчик, хоча по факту у квартирах уже живуть люди. Забудовник стверджує, що не має змоги сплатити за електроенергію, оскільки мешканці будинку відмовляються платити за світло, яке вони використовують, бо належним чином не оформлені стосунки між ними і забудовником. 

«Усі наші спроби знайти спільну мову з боржником виявилися марними, – зазначає заступник директора з енергозбуту Олег Дацко. – Сума боргу тільки зростає, тож згідно з нормами чинного законодавства, сьогодні ми змушені були припинити електропостачання будинку по вул. Довженка, 21 б. Ми сподіваємося на те, що ПП «Скол» знайде можливість врегулювати це питання, що, в свою чергу, дозволить відновити подачу електроенергії». 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: