fbpx

Франківська "Fabbrica" за сервісом не поступається найкращим нью-йоркським ресторанам, – експерт

Стиль життя 10:11, 20.04, 2015

Франківчанка Ірина Малиновська вже два роки працює в японській компанії, яка займається стандартами сервісу в ресторанному бізнесі США. Експерт порівняла обслуговування в закладах американської столиці з сервісом у франківських ресторанах "Fabbrica" і Urban Space 100, які належать мережі "23 ресторани".

Своїми міркуваннями Ірина Малиновська поділилася в Фейсбук:

"Почну з того, що за останні два роки мені довелося побувати в дуже багатьох і дуже різних закладах Нью-Йорка та його околиць, вони настільки різні, наскільки й цікаві. Також в НЙ обов'язковим елементом закладів харчування є ґрейдування їх чистоти – A, B, C та D ґрейди, тому там розслаблятися не можна, там це чітко і завжди повинно залишатися пріоритетом номер один",  пише експерт. 

Ірина Малиновська вже півтора року працює з японською компанією, що може похизуватися одним з найвищих рівнів обслуговування клієнтів та має найчіткіше прописані стандарти того, як цього навчитися самому та вчити інших.  

"І оце виходячи з того всього, хочу підсумувати таким чином. Якби я захотіла потрапити в заклад рівня "Fabbrica" в Нью-Йорку, мені б довелося чекати години зо три, аби потрапити за столик такого ресторану, і, звісно, викласти чималу суму грошей. А якби мені сказали, що персонал в "Urban Space 100" пройшов місячний тренінг та підготовку до роботи в цьому закладі, я б, напевно, подумала, що тренінг-план їм складали японці. Західна професійність, яку зустріти не так легко, але яка мене так вразила. І посмішки на обличчях цих хлопців і дівчат  здавалося б, що там посмішки  а вони, насправді, 50% запоруки Вашого успіху і нашого приємного проведення часу. Звісно, не без погрішностей, але вони незначні і можуть бути вирішені за лічені дні, навіть години,  написала Ірина Малиновська.  Хочу дуже Вас сильно попросити, зважаючи на досвід, який трапляється, втримайте все так, як є, будь ласка! І дякую!"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: