fbpx

Франківська "Говерла" перемогла "Галичину" у Львові

Спорт 17:59, 29.12, 2014

Івано-франківська "Говерла" здобула перемогу в західноукраїнському дербі, вдруге в сезоні обігравши у Львові місцеву "Галичину" з рахунком 75:61, навіть незважаючи на те, що Меккі Макнайт не брав участі в матчі, а Рікардо Гленн провів на паркеті вісім із половиною хвилин.

Незважаючи на те, що господарі відкрили рахунок, уже до середини дебютної чверті завдяки результативній серії Владислава Подоляна "ведмеді" повели "+9", а за підсумками десятихвилинки збільшили розрив у рахунку до чотирнадцяти очок, пише ГК.

У другому періоді, реалізувавши низку дальніх кидків і скориставшись численними помилками суперника, господарі паркету зуміли скоротити відставання (37:42). Більше того, після великої перерви "леви" нав’язали боротьбу "Говерлі", скоротивши відставання до мінімуму після чергового триочкового Олександра Доленка в середині третьої чверті (45:46).

Проте це був останній сплеск активності від "Галичини", й надалі іванофранківці взяли гру під свій контроль. Заключний ігровий відрізок команди розпочали за дванадцятиочкової переваги гостей, які довели матч до закономірної перемоги – 75:61. 

Відзначившись 18 очками, Сергій Афьоров став найрезультативнішим гравцем у складі "Говерли". По 15 очок здобули Владислав Подолян й Ігор Бояркін, який, крім того, 7 разів асистував партнерам. 12 очок і 7 підбирань в активі Анатолія Челована.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: