fbpx

Франківська "Говерла" вирвала перемогу над "Одесою" в додатковий час

Спорт 13:47, 07.12, 2014

У цікавому та напруженому поєдинку "Говерла" обіграла "Одесу", вирвавши перемогу з рахунком 83:80 наприкінці овертайму.

 

1

Незважаючи на те, що свій попередній матч проти "Галичини" "Одеса" зіграла напередодні ввечері, саме підопічні Олега Юшкіна більш активно розпочали гру, лідируючи, хоч і з незначним відривом. Наприкінці дебютної чверті за рахунок вдалих дій передньої лінії на чолі з Рікардо Гленном господарі перехопили ініціативу, пише ГК.

2

 

Але навіть попри те, що в середині другого періоду "Говерла" повела +10, відірватися від суперника іванофранківці не зуміли. Спершу дует плеймейкерів "Одеси" забив по дальньому кидку, а під завісу першої половини Клим Артамонов встановив її остаточний рахунок (33:31).

 

3

Після великої перерви на паркеті точилася рівна боротьба, хоча в третій чверті іванофранківці кілька разів намагалися йти у відрив. Утім, Клим Артамонов і Ростислав Кривич щоразу відновлювали статус-кво.

 

4

В заключній десятихвилинці команди йшли очко в очко, аж поки за хвилину до кінця основного часу "Говерла" не вирвалася вперед (69:65), і лише влучні кидки Андрія Агафонова й Артема Сліпенчука після помилок господарів дозволили "Одесі" зрівняти рахунок, перевівши гру в овертайм.

 

5

 

У додатковий час обидві команди мали рівні шанси на те, щоб вирвати перемогу, але ближчою до неї виявилася "Говерла". А відчайдушна триочкова спроба одного з героїв поєдинку Клима Артамонова за мить до фінальної сирени була невдалою.

 

6

Найкращим у складі "Говерли" став Рікардо Гленн, на рахунку якого 21 очко й 11 підбирань. 20 очками та 7 передачами відзначився Меккі Макнайт, 12 очками – Владислав Подолян.

 

 

7

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: