fbpx

Франківська мерія підписала угоду з "Ощадбанком", щоб запровадити електронні квитки та муніципальні картки

Суспільство 13:49, 19.12, 2017

Сьогодні Івано-Франківська міська рада та АТ "Ощадбанк" підписали угоду про співпрацю.

За словами заступника міського голови Богдана Білика, співпраця з банком тривала вже давно, але угоду вирішили підписати лише сьогодні для досягнення подальших цілей.

Угоду підписали міський голова Руслан Марцінків та начальник філії Івано-Франківського обласного управління "Ощадбанку" Василь Кричук.

За словами Руслана Марцінківа, ця угода допоможе якомога ефективніше досягти двох великих цілей на наступний рік: реалізації електронного квитка для проїзду у громадському транспорті і муніципальної картки для мешканців міста.

"Це механізм, який має працювати на громаду", – констатував мер.

Він зазначив, що загалом треба буде видати 80 тисяч карток.

"Чи буде легко? Буде важко, треба буде багато спілкуватися з громадою міста. Інші міста вже пішли вперед у цьому плані, і потрібно їх наздоганяти", – зазначив Марцінків.

Підписання угоди про співпрацю сприятиме підтримці інноваційної діяльності, інвестиційних проектів, грантів, наданню фінансових послуг, оновленню матеріально-технічної бази виробництва та послуг.

Також сторони будуть обмінюватися інформацією, організовувати комунікації з підприємцями, проводити семінари, конференції та інші заходи з метою ознайомлення ділових кіл з новими фінансовими інструментами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: