fbpx

Франківська облрада просить Яценюка допомогти у створенні реабілітаційного центру для поранених учасників АТО

Суспільство 16:18, 17.10, 2014

Депутати обласної ради звернулися до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з проханням посприяти у створенні на базі санаторію "Черче" в Рогатинському районі реабілітаційного центру для поранених учасників антитерористичної операції.

Відповідне звернення на сесії облради зачитала Ярослава Ульванська, депутат обласної ради, заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації.

Депутати просять Яценюка сприяння у створенні на базі санаторію "Черче" у Рогатинському районі реабілітаційного центру для поранених учасників антитерористичної операції. За словами Ульванської, у санаторії є унікальні грязі, необхідні для реабілітації поранених після лікування.

За інформацією прес-служби ОДА, можливості відкриття у Черче реабілітаційного центру вивчали представники координаційного центру допомоги пораненим. За їх висновками, для цього необхідно 15 мільйонів гривень. За наявності таких коштів можна буде добудувати один з корпусів санаторію. На сьогодні в різних госпіталях держави лікуються 117 поранених прикарпатців. Після лікування вони потребуватимуть реабілітації. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: