fbpx

Франківська письменниця Марія Микицей презентувала в Коломиї дві свої книжки

Культура 23:05, 29.02, 2016

"Чарівна презентація на межі між дитинством і поезією", – відгукнулася про зустріч зі своїми шанувальниками письменниця.

Марія Микицей презентувала коломиянам другу книжку своєї поезії "Інфра" та дитячу прозу "Будинок, який умів розмовляти". 

"Презентація моїх книжок – дитячої та поетичної – в Коломиї залишається для мене яскравим спомином і найчудовішою подією, що трапилася зі мною у лютому, тобто у моєму лютневому рейтингу подій  це подія №1,  написала у Фейсбук Марія Микицей.  Організована Оксаною Ясінською у Музеї писанкового розпису в оточенні робіт Мирослава Ясінського – художника, в якого неймовірна елегантність і витонченість поєднуються з потужною експресивністю та вибуховістю, чиї роботи надихають і вражають, помножена на чудове художнє оформлення "Інфри_", зроблене донькою Мирослава – Оленкою, у присутності авторки "казкотерапевтичного" слова до другої презентованої книжки – дитячої повісті "Будинок, який умів розмовляти" Катерини Єгорушкіної за талановитого модерування Наталі Мочернюк – того за Божою волею всі зірки не небі склалися у чарівну неймовірну комбінацію – все було саме так, як мало бути і як буває раз на тисячу років".
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: