fbpx

Франківська школярка почала пекти солодощі і назбирала понад 33 тисячі підписників в Instagram. ФОТО

Стиль життя 13:01, 29.08, 2018

Юна франківка Настя Іванишин стала популярною в Інстаграмі завдяки солодощам власного виробництва. Її профіль space_of_cakes (понад 29 тисяч підписників) – справжній естетичний рай для ласунів. Тут безліч тортиків, капкейків, апетитних кексиків та інших десертів. При цьому дівчині 16 років!

Настя Іванишин розповіла в інтерв'ю OGOGO, що захоплення кондитеркою з'явилося рік тому. 

"Почала шукати різні цікаві рецепти в інтернеті, дуже "затягнуло", а потім вже створювала щось своє. Просто завжди любила кухню, готувала різне, але в більшості це були десертики, всі весь час хвалили, що дуже смачно, чим ще більше мене стимулювали. Я навіть в школу своєму хлопцю приносила обіди, він теж все хвалив. Але до кондитерських виробів була особлива пристрасть",  каже дівчина.

Вона багато читала спеціалізованих книг, шукала рецепти, проходила безкоштовні он-лайн майстер-класи.

Через велику кількість замовлень записатися можна за два тижні до події. Вартість виробів залежить від їх наповнення та декору. Настя поєднує навчання та роботу, через що працювати доводиться по ночах.

"Оскільки дуже люблю цим займатися, то витрачаю на це майже всю ніч, бо після школи ще по 2-3 додаткових заняття. Хоча інколи просто роблю собі вихідні, щоб відіспатися. За день я роблю від двох до п’яти замовлень, а на більше – не маю часу",  ділиться дівчина.

1

Її захоплення приносить вже прибуток, який дозволяє не просити грошей на власні потреби у батьків, які підтримують дитину у кондитерській справі, тим паче спонсорської допомоги від них вона не потребує. 

"Зараз моє фінансове становище достатнє, як для 16-річної дівчини, яка живе з батьками. За зароблені гроші я вже придбала собі комбайни, телефон, деякий одяг, повністю всі продукти та матеріали на кондитерку закуповую сама. Такого як "тато, дай на гульки" вже немає".

В мережі Instagram дівчина почала публікувати фото своїх кондитерських виробів. Хоча інколи трапляються світлини з особистого життя. Так назбирала понад 33 тисячі підписників на сьогодні. 

Вільний час Настя проводить лише з найближчою подругою та хлопцем. 

"Я приймаю рівно стільки замовлень, скільки можу, при цьому я завжди маю час на друзів та хлопця. Враховуючи, що я не люблю шумні компанії та теперішні модні тусовки, це дуже економить мені час та здоров'я. Дискотеки, кальяни і т. д. – це не про мене, поки мої однолітки вночі займаються таким – я роблю весільні тортики та кендібари,  розповідає юна блогерка.  Маю дуже дуже багато знайомих, але тільки одну подругу, якій довіряю на 1000%, більше і не хочу. Тому з близьких мені і тих, з ким я проводжу час, це тільки подруга та хлопець".

2

У майбутньому дівчина мріє відкрити власну кондитерську та сама там працювати у задоволення. А ось до блогерства ставиться неоднозначно:

"Щодо блогу – то не планую це активно розвивати в подальшому, робота блогера, який розказує про своє особисте життя, не викликає в мене жодної поваги, це може бути просте хобі, не більше. Якщо блог тематичний, то це тільки в задоволення, з якого можна дізнатися дуже багато корисного. Чомусь сучасна молодь помішана на цьому, кожен другий хоче бути блогером, як на мене, це вже перейшло в дещо нижче. Зараз люди міряються кількістю підписників в інстаграмі, а не розумовими досягненнями".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: