fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Франківська викладачка здобула дві перемоги на Кубку України з веслування на байдарках і каное

Франківська викладачка здобула дві перемоги на Кубку України з веслування на байдарках і каное

Спорт 12:01, 05.05, 2017

У Дніпрі днями відбувся Кубок України з веслування на байдарках і каное пам’яті Олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської. Одразу дві золоті медалі з цих змагань привезла викладач кафедри фізичного виховання та здоров’я Івано-Франківського національного медичного університету, майстер спорту міжнародного класу Наталія Жилюк.

Наталія Жилюк разом з івано-франківською спортсменкою Людмилою Лузан виступали у каное-двійці на двох дистанціях – 200 і 500 метрів. В обох стартах вони були найшвидшими та здобули перемогу.

"Підготовка до цих змагань була доволі серйозною,  розповідає Наталія Жилюк.  Готувалися восени і взимку, перед самим Кубком в нас були тренувальні збори в Дніпрі. Це щоденні тренування по три рази на день. Змагання завжди є важкими, треба готуватися, налаштовуватися, нічого ніколи не дається легко. Але все склалося так, як мало бути. Відзначу свою напарницю Людмилу Лузан, яка виступила просто чудово. Тепер будемо готуватися до наступних змагань".

Завдяки цій перемозі спортсменки вибороли право виступити на етапі Кубка світу з веслування, який відбудеться в Угорщині 26-28 травня. Тож попереду багато напруженої роботи. Вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: