fbpx

Франківське ОСББ стало "найрозумнішим" в Україні. ФОТО

Суспільство 09:52, 18.12, 2016

ОСББ "Станіславський дім" перемогло у всеукраїнському конкурсі "Найрозумніші спільноти України".

"Дякую всім, хто вболівав за нас, а це були люди з усієї країни! Дякую за підтримку нашому Департаменту ЖКГ, Прикарпатському університету, ОІППО, школі №11, всім друзям! Особлива вдячність професору ІФНТУНГ Максиму Карпашу за науковий супровід представлених інновацій міста. Його ідея побудувати "Розумний будинок" для навчання дітей нашого міста з використанням усіх сучасних технологій буде обов'язково реалізована за підтримки міської влади та європейських інвесторів. Також встановлення сонячних батарей на наших будинках – це вже не казка, а реальність! Спасибі організаторам конкурсу, зокрема Олександрі Гуменюк, за цікавий захід, здобутий досвід та високу нагороду нашого міста й ОСББ!",  написала у Фейсбуці голова правління ОСББ Марія Починок.

До слова, ОСББ "Станіславський дім" створене 26 липня цього року на вулиці Шевченка, 9. В будинку, якому вже 140 років, чотири квартири та п'ять нежитлових приміщень. Розмір внеску становить 1,50 грн за один метр квадратний.

За чотири місяці мешканці будинку за власні кошти повністю замінили водопровід, каналізаційні колодязі та частково каналізаційні труби. Серед здобутків також: встановлення світлодіодних світильників у коридарах та дворі будинку; встановлення воріт у двір будинку; висушування підвального приміщення; озеленення території будинку. ОСББ "Станіславський дім" нагороджене у номінації "Краще ОСББ міста".

"Наш досвід  це послідовна та злагоджена робота надзвичайно дружнього колективу співвласників ОСББ", – відзначає Марія Починок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: