fbpx

Франківське радіо відзначить свою річницю благодійним марафоном для дітей і собак

Суспільство 08:52, 15.11, 2016

Франківці зможуть кинути у спеціальні скриньки в трьох закладах у центральній частині міста будь-яку суму. Гроші підуть на потреби дітей з Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру, а також для потреб тварин, якими опікується благодійна організація "Дім Сірка".

У середу, 16 листопада, в День працівників радіо, телебачення та зв'язку, івано-франківська телерадіокомпанія "Вежа" відзначатиме день свого народження – 17-річчя.

З 8 ранку до 18:00 впродовж дня у ефірі радіо "Вежа"  107 FM відбуватиметься святковий марафон. До студії з вітальним словом завітають українські музиканти, актори, представники інших теле- та радіокомпаній. Особливістю цьогорічного свята є те, що воно буде благодійним, анонсують організатори.

У цей день хвиля радіо "Вежа" впродовж дня безперебійно бадьоро звучатиме у трьох закладах, що знаходяться в центральній частині міста, зокрема в кафе "MANUFACTURA" (пл. Міцкевича, 6), кав’ярні "Говорить Івано-Франківськ" (площа Ринок, 8) та у ресторані "Fabbrica" (вул. Вірменська, 1).

Там всі охочі зможуть кинути у спеціальну скриньку будь-яку суму, яка буде спрямована на потреби дітей з Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру, а також для потреб тварин, якими опікується благодійна організація "Дім Сірка". 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: