fbpx

Франківські актори розважили глядачів на концерті "Червона рута #станція_Театр". ФОТО

Культура 16:09, 28.03, 2018

З нагоди Міжнародного дня театру вчора, 27 березня, у Франківському драмтеатрі відбувся креативний святковий концерт "Червона рута #станція_Театр".

На святі чимало співали, зокрема виконали відомі пісні Володимира Івасюка та Софії Ротару. Глядачів також розважили танцювальними номерами та хорошим гумором. Актори підготували "капусники", в яких жартівливо розповідали про життя акторів в театрі – кому дістаються головні ролі, хто масовка, хто як співає.

Ведучі концерту були у ролі провідників потяга. Актриса Ольга Комановська зіграла ексцентричну театральну критикесу Ольгу Армагедонівну Нетудивпхату. Посеред концерту актори також спускались до глядачів – наливали їм, давали закусити та танцювали разом.

Директор Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський повідомив, що актор Роман Луцький отримав почесне звання "Заслужений артист України". А звання "Заслужений працівник культури України" присвоєно завідувачеві трупи Франківського драмтеатру Андрію Фелику.

Також Ростислав Держипільський відзначив кількох глядачів, які регулярно ходять на вистави драмтеатру, та подарував їм абонемент на безкоштовне відвідування всіх спектаклів театру протягом року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: