fbpx

Франківські газовики показали вертеп, який готували чотири місяці. ФОТО

Суспільство 19:01, 08.01, 2019

Газовики сьогодні колядували з дітьми. Благодійний вертеп ПАТ "Івано-Франківськгаз" відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківську.

Головна мета постановки театралізованого дійства – це морально підтримати та подарувати позитивні емоції дітям, які потребують підтримки. Наразі в реабілітаційному центрі проживає близько тридцяти п’яти дітлахів, інформує прес-служба ПАТ "Івано-Франківськгаз".

Вихованці реабілітаційного центру також колядували та побажали усім веселих свят.

До речі, це вже сьомий рік поспіль працівники газового господарства відзначають Різдвяні свята колядою. Цього року артисти-аматори презентували традиційний вертеп, програму якого готували чотири місяці. Ангели, царі, Ірод, пастушки, смерть, чорт, жид та жидівка були головними героями на сцені.

"Щороку заколядовані кошти ми спрямовували на лікування важкохворих чи потреби армії. Цьогоріч ми вирішили не збирати гроші, а навпаки, з солодощами відвідати дітей. І у такий спосіб подарувати різдвяний настрій малечі, яка зараз перебуває не дома", – каже голова профспілки ПАТ "Івано-Франківськгаз" Антоніна Савенко.

Напередодні Нового року із солодкими подарунками газовики відвідали і Снятинський психоневрологічний інтернат.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: