fbpx

У Франківську газовики запустили у тестовому режимі додаток для iPhone. ВІДЕО

Суспільство 18:44, 09.04, 2019

Івано-франківські газовики розробили додаток 104 Mobile для користувачів iPhone.

Досі така система була доступна лише для власників Android і гарно себе зарекомендувала. За півроку існування онлайн-сервісом почали користуватися близько 50 тисяч людей, йдеться в сюжеті "Каналу 402".

"Переваги додатку в тому, що можна зареєструвати кілька аккаунтів. Тобто кілька особових рахунків. Можна вести контроль, передавати показники, оплачувати за спожитий природній газ і контролювати свій стан розрахунків. Це означає, що можна контролювати свій особистий рахунок та родичів", – розповів керівник управління клієнтського сервісу ПАТ "Івано-Франківськгаз" Юрій Колодій.

Така система, кажуть в Івано-Франківськгазі, справді зручна для мешканців. Адже оплачувати ту чи іншу послугу вони можуть просто не виходячи з дому. Та й будь-яка операція займе не більше однієї хвилини.

Зараз додаток для власників iPhone працює в тестовому режимі. Та газовики кажуть, в майбутньому планують його вдосконалювати. А ще просять мешканців міста в цьому їм допомогти. Зокрема, закликають франківців надсилати свої пропозиції щодо роботи 104 Mobile.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: