fbpx

Франківські "газовики" влаштували благодійний вертеп, щоб зібрати кошти на лікування важкохворої дитини

Суспільство 12:04, 14.01, 2017

Газовики ПАТ "Івано-Франківськгаз" організували благодійний вертеп. Колядували для колег та на великих підприємствах обласного центру, щоб зібрати кошти на лікування хворого 4-річного хлопчика Андрійка.

У дитини діагностували синдром рухових розладів та симптоматичну епілепсію, інформує прес-служба компанії.

Артисти-аматори з хору підприємства "Стожари" презентували традиційний вертеп, програму якого готували 4 місяці. Ангели, царі, Ірод, пастушки, смерть, чорт, жид та жидівка були головними героями на сцені.

"Наш колектив намагається підтримувати традиції. Адже у попередні віки, власне як і зараз, колядники зібрані кошти, як правило, спрямовували на доброчинність. Гроші передавали на громадські потреби: сиротам, вдовам, на оздоблення чи будівництво храму, на підтримку того, хто потрапив у біду", – розповідає голова об’єднаної профспілки ПАТ "Івано-Франківськгаз" Антоніна Савенко.

Щорічно всі заколядовані кошти хор "Стожари" передає на лікування важкохворих чи потреби армії. Цьогоріч працівники газового господарства вирішили допомогти дитині своєї колеги. Хлопчик потребує лікування у Міжнародній клініці в. м. Трускавець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: