fbpx

Франківські комунальники пропонують лишати новорічні ялинки на спецмайданчиках, інакше – штраф. СПИСОК

Суспільство 13:28, 20.01, 2017

Новорічні ялинки в Івано-Франківську не варто викидати будь-де – їх слід виносити на спеціальні майданчики для складування негабаритних відходів, звідки деревця заберуть на утилізацію.

Цьогоріч в Івано-Франківську новорічні ялинки використають як біопаливо, нагадали комунальники в тематичній групі у Фейсбук. Вони закликали франківців не викидати деревця на смітники, а здавати їх для утилізації. І оприлюднили список адрес, де можна складати ялинки.

1

У цьому випадку не йдеться про спеціально обладнані пункти, тощо. Ялинки пропонують лишати на сміттєвих майданчиках для складування негабаритних ТПВ, пояснив КУРСу начальник Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак. 

“Ми дали список майданчиків для збору негабаритних відходів на території міста. Оскільки ялинки – це негабаритні відходи, то законно їх викидати можна тільки на них. Звідти вони й будуть забиратися і вивозитись на спалювання як біопаливо.

За викидання ялинки у невстановлене місце може бути накладений муніципальною інспекцію штраф”,  прокоментував головний комунальник Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: