fbpx

Комунальники провели в центрі Франківська протиаварійні роботи – збили ліпнину зі стін і балконів. ФОТО

Суспільство 17:22, 12.03, 2018

Працівники "Івано-Франківської міської аварійно-рятувальної служби" почистили будинки від архітектурних елементів, які падали містянам на голови.

З метою попередження нещасних випадків працівники комунальної установи "Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба" сьогодні провели відповідні протиаварійні заходи в центральній частині Івано-Франківська, відзвітували комунальники в мережі. 

Попрацювали з будинками вулиць Шевченка та Січових Стрільців, де з аварійних фасадів та балконів обсипалася штукатурка і відпадала ліпнина.

"Працівниками установи за допомогою відповідного інструменту збито ліпнину з балконів, яка створювала загрозу для перехожих", – повідомили комунальники.

КУРС писав, що з балконів франківської пам'ятки в центрі міста осипається ліпнина та штукатурка – на вулиці Січових Стрільців, 6 відпала штукатурка декоративного оздоблення зовнішніх частин балконів та стін. 

Читайте: Мешканці "Пасажу Єґера", що на Січових Стрільців, 16 у Франківську, протестують проти підкопу пам'ятки архітектури. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: