fbpx

Благоустрій по-франківськи: комунальники прибране з тротуару сміття висипали у двір. ВІДЕО

Суспільство 18:59, 01.03, 2017

В мережі опублікували відео, як працівники КП "Муніципальна дорожня компанія" прибране на тротуарі сміття висипали у двір будинку на вулиці Підгірянки, 1.

Поскаржився на роботу комунальників у мережі Фейсбук франківець Ігор Роп'яник, який опублікував відео з роботою комунальників на вулиці Залізничній.

"Ця "солодка парочка" з КП "Муніципальна дорожня компанія" прибирала сьогодні Залізничну вулицю. Чоловік вже з самого ранку був "вмазаний". Але то таке… Найцікавіше було потім: позамітавши так-сяк тротуар, "прибиральники" тут же, за кілька метрів від "знімального майданчика", висипали все сміття з величезного мішка і відра через огорожу у "нічийний" двір (Підгірянки, 1). А двори ж, самі знаєте, "не їхні", тобто прибирати їх має якась інша структура (до речі, той двір минулого тижня щойно поприбирали вперше від минулого літа). А Залізничну вулицю теж сьогодні замітали вперше від минулої осені. "Якісно", нічого не скажеш! А потім ми всі дивуємось, що вітер звідкілясь розносить сміття: ай-я-яй, які безсовісні франківці! А це, виявляється, самі ж комунальники стараються…" – написав Роп'яник.

 

Ігор Роп'яник закликав директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака "всипати вже їм, нарешті, перцю".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: