fbpx

Франківські комунальники "розшукують" перевізників на шість маршрутів. ВІДЕО

Суспільство 14:13, 09.04, 2016

В Івано-Франківську оголосили конкурс на шість маршрутів. Попередні перевізник трьох з них порушували правила перевезення пасажирів.

Один з них № 27 – це той лот, який з попереднього тендеру зняли. 34-А – взагалі новий маршрут, як і 45-ий, в якому кардинально змінили напрямок руху.

У списку, оприлюдненому на сайті МВК, також лоти під номерами: 33, 26 і 26-А. Останні звільнилися через розірвання угоди з попереднім перевізником.

У міському  управлінні транспорту і зв’язку пояснюють, що з початку року склали приблизно 30 актів перевірки роботи місцевих перевізників. "Найулюбленіше" порушення, яким не гребували у перші дні запровадження нової маршрутної мережі, – це самовільна зміна напрямку руху, зараз лідерські позиції займає таке порушення, як недотримання графіків.

Днями таке відхилення спеціалісти зафіксували на маршруті №48.

Ще одне порушення, на яке часто нарікають мешканці, це хамство і неадекватна поведінка водіїв. Фахівці профільного управління вирішили дисциплінувати їх камерами. Ці пристрої хочуть встановити в усіх маршрутках міста, щоб контролювати ситуацію не лише зовні, а й всередині громадського транспорту.

Детальніше у сюжеті на каналі "402".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: