fbpx

Франківські маршрутки та тролейбуси незабаром можна буде відслідковувати на Google Maps

Суспільство 14:06, 21.07, 2015

Головний комунальник Франківська Михайло Смушак на оперативній нараді у міськвиконкомі повідомив, що незабаром рух маршруток можна буде відслідковувати в мережі Google Maps.

Також начальник ЖКГ, транспорту та зв'язку розповів про роботу сайту iv-frankivsk.dozor.gps.com.ua, який запустили 10 червня у Франківську для контролю руху міських маршруток, пише ГК

"10 червня в Івано-Франківську запрацював сайт, за допомогою якого мешканці міста мають змогу відслідковувати  потрібний їм рух маршрутів, а комунальники – контролювати роботу перевізників. Веб-ресурс "Дозор" працює добре, хоча спочатку було кілька проблем. На ресурсі можна слідкувати за всіма маршрутами. Сайти працюють українською, англійською та російською мовами, що зручно для туристів. Ми також безкоштовно надаємо дані всеукраїнському проекту "EasyWay". Крім того, до нас звернулися представники компанії "Google Maps", і незабаром дані про рух транспорту в Франківську відображатимуться в цій мережі",  наголосив Михайло Смушак.

Також головний комунальник міста зазначив, що франківські тролейбуси теж обладнали системою GPS-моніторингу і незабаром рух тролейбусів теж можна буде відслідковувати на вищезгаданих ресурсах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: