fbpx

Франківські медики намагаються відновити зір семирічного хлопчика, який постраждав від вибуху. ВІДЕО

Суспільство 19:28, 11.04, 2017

На Прикарпатті семирічний хлопчик втратив пальчики на руках. Кілька днів тому Володя Бережницький, як завжди, грався у дворі. Аж раптом бабуся хлопчика почула вибух. Всього у крові та ранах малого доставили до лікарні.

Як писав КУРС, трагедія сталася 5 квітня пообіді у селі Брошнів Рожнятівського району

Володя Бережницький, 2009 року народження, втратив 5 пальців і зір. Хлопчик досі не може отямитися і багато спить. Мати Христина Бережницька каже, що син у неї слухняний. Звідки у його руках опинився небезпечний предмет, і гадки не має. Запевняє, що вдома нічого, що могло би зашкодити дитині, не тримають.

У важкому стані хлопця госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Медики борються за те, щоб відновити його зір. А п'ять пальчиків на обох руках врятувати не вдалося, йдеться в сюжеті ТРК "РАІ".

Що вибухнуло у руках дитини – зараз з'ясовують правоохоронці. До слова, батько хлопчика воював на Сході, але спілкуватися з журналістами навідріз відмовився. У поліції кажуть, що якби в руках дитини опинилася граната, вибух був би більш потужним. 

Про сім'ю Бережницьких у селі, де вони мешкають, відгукуються лише позитивно. Винуватити батька не беруться – кажуть, що він дійсно воював на Сході, але він спокійний і врівноважений.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: