fbpx

Франківські медики перемогли на Зимовому чемпіонаті з екстреної медичної допомоги у Польщі

Здоров'я 09:40, 26.01, 2018

Команда "Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" стала найкращою закордонною командою на XIII Międzynarodowe Zimowe Mistrzostwa w Ratownictwie Medycznym Bielsko – Biała у Польщі.

Франківці стали найкращими серед закордонних команд. У загальному заліку здобула перемогу команда з Кракова.

Про це повідомляється на Фейсбук сторінці КЗ "ІФО клінічний ЦЕМД та МК".

До складу франківської команди увійшли лікар Дмитро Будз, фельдшер Олег Голубовський та Олександр Білецький.

"Вітаємо колег з потрійною перемогою, оскільки ця команда вже третій рік поспіль показує свою професійність, виборюючи І місце. Колеги, дякуємо за Вашу повсякденну сумлінну працю та відданість обраній професії. Враховуючи події, які є на даний час в Україні, а також недофінансування в медичній галузі, висловлюємо слова великої подяки Związek Pracodawców Ratownictwa Medycznego SP ZOZ за підтримку та надану можливість представити нашу команду на чемпіонаті. Це дає можливість нашим працівникам підвищувати свій фаховий рівень та удосконалювати практичні навички", – йдеться у повідомленні установи.

У категорії закордонних команд змагалися дві команди з Греції, одна з Литви та чотири з України. Україну представляли команди Івано-Франківська, Львова, Тернополя та Кіцманя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: