fbpx

Франківські міліціонери досі не можуть знайти матір немовляти, яке знайшли на смітнику

Суспільство 13:47, 27.12, 2014

Минулого тижня Івано-Франківськ сколихнула звістка про знайдене мертве немовля на смітнику біля психлікарні №3. Міліція дотепер не може з'ясувати, хто ж мати дитини.

Про це повідомила начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Алла Лемчак, пише Бліц-інфо.

"Працівники міліції зробили запит у департамент охорони здоров’я стосовно жінок, які перебували на пологовому обліку. Крім того, спілкувалися із лікарями стосовно тих жінок, які мали схильність до такого вчинку. Наразі перевірено понад 90 жінок, але результатів немає", – сказала міліціонер.

За словами Лемчак, міліціонери чекають на результати судмедекспертизи, щоб встановити обставини смерті немовляти. Хоча, зауважує, що слідів насильницької смерті правоохоронці не виявили.

"Також наші працівники опитують працівників різноманітних магазинів, адже дитина була у кульку з новорічною тематикою. А ще просимо громадськість повідомити нас про будь-яку інформацію стосовно цього питання", – говорить Алла Лемчак.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею 117 ККУ "Вбивство новонародженої дитини матір’ю".

Нагадаємо, 19 грудня на вулиці Медичній в обласному центрі неподалік входу до обласної психоневрологічної лікарні №3 біля сміттєвого ящика було виявлено мертвого новонародженого хлопчика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: