fbpx

Франківські міми привезли нагороди з фестивалю "живих скульптур" у Голландії. ФОТО, ВІДЕО

Культура 11:05, 27.09, 2018

Франківські актори мім-театру "ІФ..." Андрій Кирильчук та Артур Гулько нещодавно привезли нагороди за перше і друге місця з фестивалю "живих скульптур" у місті Ролде в Голландії. Це четверта відзнака мімів.

Фестиваль "живих скульптур" у місті Ролде нагородою за перше та друге місця відзначив роботу акторів івано-франківського мім-театру "ІФ…". 
 
Це не перша нагорода франківців. Андрій Кирильчук та Артур Гулько не раз візначені на сценічних майданчиках Європи. Перше місце зі скульптурою "Козаки" дует мімів завоював у Румунії (Клуж Напока) у 2015-му. Друге місце також у номінації скульптура отримали у місті Борне (Нідерланди) та посіли третє місце на фестивалі "живої скульптури" в місті Oosterhout (Нідерланди) минулого року. Акторів чотири рази нагородили впродовж останніх трьох років за їхні оригінальні й актуальні шоу. 
 
 
Вони переодягаються, гримують обличчя, шию та руки  і перетворюються на живі статуї. Так, стоячи на вулиці, творять образи, які переказують нам певні послання. Це своєрідна провокація, намагання спинити перехожих і змусити замислитися, йдеться в сюжеті Володимира Гарматюка на РАІ. 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: