fbpx

Франківські озера передадуть на баланс КП "Івано-Франківськводоекотехпром"

Суспільство 14:51, 04.12, 2014

Міські озера з підпорядкування комунальної організації "Парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка" знову передадуть на баланс комунального підприємства "Івано-Франківськводоекотехпром".

Про це повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак. Такий крок він пояснив тим, що КО "Парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка" не може забезпечити належного утримання озер та експлуатації їхніх гідротехнічних споруд, пише Західний кур'єр.

"Парк культури не є спеціалізованою організацією з утримання озер і не має для цього ні техніки, ні грошей, ні спеціалістів, – каже Смушак. – Тому логічніше озера знову передати "Водоекотехпрому", який має більше можливостей для цього".

За словами Смушака, наступного року у міському бюджеті планують передбачити певні кошти на експлуатацію озер загалом та окремо на реалізацію заходів із забезпечення необхідного водопостачання озера у мікрорайоні "Пасічна".

"У нас є кілька проблемних озер. Це водойми у мікрорайоні "Пасічна", на вулиці Довженка і два озера у парку. Без фінансування "Водоекотехпром" теж не зможе їх належно експлуатувати. Тому зараз розробляється кошторис, і ми плануємо закласти на це кошти у міському бюджеті", – додав Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: