fbpx

Франківські патрульні приїжджають на виклик за 9 хвилин – затримки через брак кадрів

Суспільство 13:25, 05.02, 2019

В Івано-Франківську екіпаж патрульної поліції прибуває на виклик у середньому за 9 хвилин. Пов'язують це з недостатньою кількістю патрульних.

Про це повідомив сьогодні на оперативній нараді у міського голови т.в.о. заступника командира батальйону Управління патрульної поліції Володимир Фуштей.

Він зауважив, що бувають рідкісні випадки, коли на виклик патрульна поліція приїжджає за 20 хвилин. Визнає, що це надто довго, але владнати ситуацію неможливо через відсутність патрульних. На чергування по місту заступають п'ять екіпажів та два додадкових екіпажі з 16.00 до 04.00 – загалом сім екіпажів. 

"Ми реагуємо, як можемо. Ми не можемо взагалі не реагувати на звернення. Єдине – це можемо запізно реагувати, але це залежить не від нас. Усі звернення від громадян ми опрацьовуємо в порядку першочерговості", – повідомив Володимир Фуштей.

Набір у Патрульну поліцію триває постійно, запрошують усіх охочих. Наразі пропонують зарплату від 10 200 грн на руки. 

"Основний критерій – бути чесною людиною. Потрібно мати базову фізичну підготовку. По факту – це нормативи 11 класу", – додав Володимир Фуштей.

Подати анкету можна за посиланням. Дізнатися більше тут.

Нагадаємо, патрульна поліція запрацювала в Івано-Франківську з 31 січня 2016 року. 208 патрульних поліцейських склали присягу

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: