fbpx

Франківські патрульні за день затримали двох квартирних крадіїв. ФОТО

Суспільство 10:20, 26.10, 2018

25 жовтня у різних мікрорайонах Івано-Франківська патрульні поліцейські затримали двох чоловіків, які можуть бути причетні до крадіжок з квартир.

На вулиці Хіміків власник квартири мав намір відчинити двері своїм ключем, але почув, що там хтось хазяйнує. Чоловік вирішив тримати двері та повідомив про це поліцію.

Екіпаж патрульної поліції оперативно прибув на виклик і разом з власником зайшов до квартири. Там вже нікого не застали – зловмисник утік через балкон, прихопивши з собою дві золоті обручки. Опрацьовуючи прилеглу територію, патрульні за гарячими слідами затримали 40-річного злодія на подвір'ї школи, інформує прес-служба патрульної поліції.

Інша подія трапилася на вулиці Сухомлинського. Пильні франківці помітили підозрілого чоловіка, який стукав у двері, і зателефонували на 102.

У під'їзді патрульні затримали 40-річного франківця, який раніше уже відбував тюремне ув'язнення за крадіжки з проникненням у житло. Під час поверхневої перевірки у затриманого знайшли відмички, рукавиці, блокнот з адресами і гроші. Обстеживши будинок, патрульні виявили відчинену квартиру, замок у дверях якої був зламаний.

В обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Всі обставини справ тепер з'ясовують слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: