fbpx

Франківські патрульні затримали нетверезого водія та пасажира, які перевозили наркотики. ФОТО

Суспільство 18:15, 04.01, 2018

Сьогодні близько 2-ї години ночі на вулиці Незалежності патрульні помітили, як водій автомобіля ВАЗ 2171 порушив правила дорожнього руху. Вимогу про зупинку 35-річний водій чемно виконав.

Чоловік за кермом мав ознаки наркотичного сп'яніння. На підставі ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" патрульні запропонували провести поверхневу перевірку водію та його 27-річному пасажиру, інформує прес-служба Патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Під час поверхневої перевірки у водія поліцейські виявили кілька прозорих пакетів з марихуаною, один J із зернами рослини та два згортки з амфетаміном. Наркотики при собі мав і пасажир J у згорнутій купюрі був канабіс, а у фользі J амфетамін. Чоловіки навіть не заперечували, що наркотичні речовини їхні.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону доказів. Водію запропонували пройти тест на стан наркотичного сп'яніння, але той відмовився. Поліціанти склали на водія адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) та передали обох чоловіків слідчим. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: