fbpx

Франківські патрульні затримали водія, який кермував під дією наркотиків. ФОТО

Суспільство 19:39, 03.04, 2016

Патрульна поліція Івано-Франківська затримала водія, який кермував у стані наркотичного сп'яніння, а в його авто поліцейські знайшли ймовірні наркотики.

Патрульні зупинили авто “Renault Kangoo”, водій якого порушив правила дорожнього руху. Керманич не мав посвідчення водія, а патрульні запідозрили, що той перебуває у стані наркотичного сп’яніння, пише КУРС з посиланням на прес-службу патрульної поліції Івано-Франківська.

Чоловік відмовився від медосвідчення та категорично заборонив оглядати його авто. Вівдмовився показати документи, чим вчинив опір поліцейським. Під час затримання з кишені порушника випала банка наркотичних таблеток “Субутекс”. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Тим часом медики підтвердили факт наркотичного сп’яніння у водія.

Під час поверхневого огляду автомобіля поліцейські знайшли шприци з рідиною та згортки потертої трави. Ймовірно, марихуани.

Затриманий чоловік може понести не лише адміністративну відповідальність за кермування без прав та “під кайфом”, а й кримінальну – за зберігання наркотиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: