fbpx

Франківські патрульні знайшли водія, який збив пішохода та втік до приїзду поліції. ФОТО

Суспільство 10:44, 22.11, 2017

Учора ввечері на вулиці Надрічній автомобіль збив 26-річного чоловіка, потерпілого при свідомості шпиталізували, а водій втік з місця аварії.

Патрульні, приїхавши на виклик, на місці аварії нікого не застали. Згодом з'ясували, що до наїзду на пішохода може бути причетний автомобіль Nissan 200 на іноземній реєстрації. Через кілька годин на вулиці Заклинських у дворі поліціанти знайшли автомобіль, який зник з місця пригоди, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Вранці патрульні встановили, що водієм автомобіля Nissan 200 є 42-річний мешканець Івано-Франківська. Він зізнався поліціантам, що був за кермом автомобіля у момет ДТП. Розповів, що на вулиці Надрічній наїхав на пішохода, який був на проїзній частині дороги поза пішохідним переходом. Зупинився, викликав потерпілому швидку, а коли прибули медики – просто поїхав додому.

Тепер з водієм працюють слідчі, автомобіль тимчасово арештовано як речовий доказ. Патрульні мають підстави вважати, що напередодні 42-річний франківець вживав алкоголь. Нагадаємо, що ч. 4 ст. 130 КУпАП забороняє водію вживати алкоголь після дорожньо-транспортної пригоди за його участю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: