fbpx

Франківські патрульні зняли з маршруту несправний автобус, – водія від полісменів намагався захистити "Хімік"

Суспільство 19:30, 05.12, 2017

Сьогодні зранку на вулиці Ребета в Івано-Франківську стався конфлікт між Михайлом Бойчуком, відомим в місті під прізвиськом "Хімік", та патрульними поліцейськими, які зняли з маршруту несправний автобус.

Про це КУРСу повідомили очевидці події.

У прес-службі патрульної поліції інформацію підтвердили, розповівши, що сьогодні зранку екіпаж патрульних на вулиці Залізничній зупинив маршрутний автобус №26, в якого не працювали задні габаритні вогні.

Працівники поліції запропонували водію автобуса на місці усунути несправність та продовжити рух, але коли водій намагався замінити запобіжники, заіскрилася проводка.

Патрульні вирішили повернути автобус на вулицю Ребета, де стоянка автобусів компанії "Корида Транс".

Водій автобуса стверджував, що на маршрут виїхав на справному автобусі, поломку виявив після зупинки патрульними.

Він просив патрульних обмежитися усним попередженням за порушення, але оскільки протягом року на нього було складено дві постанови за порушення ПДР, на водія винесли постанову за ч. 2 ст 121 КУпАП.

Коли на водія складали постанову, до патрульних підійшов Михайло Бойчук і вимагав залишити водія у спокої та поїхати. Інакше обіцяв закрити браму і нікого не випустити.

Оформивши постанову та знявши автобус з маршруту, поліціанти поїхали з місця події. На Михайла Бойчука жодних постанов не складали.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: