fbpx

Франківські підприємства реалізували інноваційної продукції на 282,8 млн гривень

Економіка 14:38, 24.06, 2014

Члени виконкому Івано-Франківської міської ради заслухали інформацію про випуск інноваційної продукції на промислових підприємствах міста.

Так, протягом 2013 року інноваційною діяльністю займалися 24 підприємства Івано-Франківська, що становить 20,5% від загальної кількості підприємств. Обсяг реалізованої інноваційної продукції у 2013 році в обласному центрі становить 282,8 млн гривень або 7% від всієї реалізованої продукції промислових підприємств міста. У той час обсяг реалізованої продукції підприємствами області становив 881,6 млн гривень.

За словами начальника відділу промисловості та інвестицій МВК Надії Карабін, лідерами в інноваційній діяльності міста є ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», Івано-Франківське ОДО спиртової та горілчаної промисловості, ТОВ Продовольча компанія «Екопродукт», ДП ВО «Карпати», ПАТ Івано-Франківський завод «Промприлад», ТОВ «Інтелком».

Заслухавши інформацію, виконком доручив управлінню економічного та інтеграційного розвитку вдосконалювати та розширювати коло торгових закладів міста для проведення виставок, ярмарок та акцій «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям»; інформувати промислові підприємства про участь у регіональних, всеукраїнських та міжнародних виставках, семінарах, форумах; сприяти налагодженню співпраці промисловців з представниками інноваційної інфраструктури міста; сприяти залученню інвестицій у розвиток інноваційної сфери тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: