fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Франківські підприємства заборгували державі понад 125 мільйонів гривень за газ та понад один мільйон за електроенергію

Франківські підприємства заборгували державі понад 125 мільйонів гривень за газ та понад один мільйон за електроенергію

Економіка 15:14, 15.10, 2014

Станом на перше жовтня 2014 року івано-франківські підприємства заборгували за спожиту електроенергію понад один мільйон гривень, заборгованість "Івано-Франківськтеплокомуненерго" за спожитий газ становить понад 125 мільйонів гривень.

 

Як повідомили КУРСу у прес-службі міськвиконкому, управління економічного та інтеграційного розвитку повідомляє, що за результатами моніторингу рівень оплати всіх комунальних підприємств і організацій міста за спожиту електричну енергію склав 102,1%, що призвело до зменшення загальної заборгованості перед енергопостачальним підприємством у порівнянні з початком року на 345,0 тис. грн і яка станом на 1 жовтня складає 1,1 млн. грн. Оплата спожитої електроенергії комунальними підприємствами міста у вересні складає 245,1%.

Рівень оплати ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" перед НАК "Нафтогаз України" за спожитий природний газ за січень-вересень 2014року становить 110,0%, але загальна заборгованість підприємства залишається – 88,2 млн грн. Крім того, залишається заборгованість комунального підприємства перед ДК "Газ України", яка складає 37,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: