fbpx

Франківські пластуни влаштували благодійний "Зоряний бал". ВІДЕО

Стиль життя 19:13, 14.11, 2017

У ритмі серця і в… скаутському стилі. Місцеві пластуни вальсували на "Зоряному балу".

Вперше з відчайдушних скаутів вони перетворилися на сучасних принців та попелюшок. Однак світський захід провели не задля розваги, а з благодійною метою – зібрати кошти на лікування дитини, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

До "Зоряного балу" пластуни готувалися упродовж двох місяців. А особливо ретельно – 6 пластових пар, які "відточували" танцювальні номери для конкурсу. Тренували їх місцеві хореографи. Танцівниця Наталя Возняк зізнається, спершу й подумати не могла, що її учні досягнуть таких високих результатів. Підопічні Наталі – Катерина і Мирослав – розповідають, у їхньому танці основне – емоційна складова. Аби вдало "відконтемпити" на паркеті, потрібно було увійти в образ.

А от учасники Наталя і Володимир вийшли за рамки стилю. Та підготували не просто танець, а театральну постановку. Для цього парі довелося відправитися на декілька років у майбутнє. Попри бойову готовність, пара зізнається, у них це перший професійний танцювальний досвід. 

Танцювальними "па" конкурсанти підкорювали не лише гостей вечора, а й зіркове журі. Втім, шлях до їхніх сердець виявився не настільки професійним, як емоційним.

З нагоди "Зоряного балу" пластуни та пластунки перевтілилися. Змінили однострій на вечірні сукні та костюми. Втім, навіть у нових образах про пластовий закон не забули. Адже усе, запевняють, задля благодійності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: